Fotografering af professionel fotograf

Erhvervsfoto for små, mellemstore og store virksomheder

Erhvervsfoto

Fotografering til hjemmeside, tryksager og sociale medier.

Fotografering af professionel fotograf

Det gode samarbejde handler om at I som virksomhed bliver inddraget i fotograferingen, i en så høj grad i ønsker. Jeg har arbejdet for over 200 forskellige virksomheder fra forskellige brancher. Jeg er god til at være selvkørende, så hvis I ikke ønsker at skulle fokusere på det, så lader I bare mig klare det. 

Planlægning af fotografering

Inden en fotografering vil jeg gerne snakke med jer om, hvilke slags fotos I har brug for. Jeg kommer også til at spørge om informationer om virksomheden, og hvor I gerne vil benytte billederne.

Hvor skal billederne benyttes ?

Skal billederne benyttes på hjemmesiden, sociale medier,  trykt materiale, grafisk TV-reklame, busreklame, i butikken, hos jeres virksomhed eller et helt andet.

Målet med fotograferingen ?

Ønsker I generelt at benytte billederne til at tiltrække kunder, informere kunderne. Skal de bruges til at formidle et budskab internt i virksomheden, eller hvad er jeres motivation for fotograferingen?

Har i selv forstillinger om fotograferingen ?

Skal der fx  indgå drone foto, grafisk tekst, produktbilleder, portrætfotos eller et gruppebillede af de ansatte. Har I selv nogle ideer som skal vises visuelt.

Lokation / lokationer ?

Har I gjort jer nogen tanker om hvor og hvornår der skal fotograferes ?

Ønsker I matchende filmproduktion ?

Hvem er I ?

Jeg vil spørge ind til jeres virksomhed og hvilke services I tilbyder. Hvordan skiller I jer ud fra konkurrenterne, og hvilke problem løser I for kunderne ?

Hvem er jeres målgruppe ?

Det er vigtigt for mig at vide hvem der er jeres primære målgruppe og hvilken målgruppe I ønsker at ramme med fotograferingen. Mere specifikt vil jeg gerne kende målgruppens køn, alder, interesser, beboelsesområde og andre kendetegn. 

Professionel tilgang

Fotografering af professionel fotograf ?

Få et overblik over et par elementer som jeg fokusere på. Disse punkter er med til at give et professionelt resultat, med fokus på de vigtigste detaljer. Jeg har også stort fokus på at være personlig, og sætter folk ind i hvad der sker. Udover det sørger jeg for en sikker produktion, og sikre virksomheden ved at søge tilladelser og modtage samtykke fra deltagerne.

Fotodiciplinen

Et foto handler om at guide modtagerens øjne, og sætte et forudbestemt fokus på et objekt. Dette gør man fx ved komposition, lys og farver. En anden måde skabe et unikt foto er kameravinkler, der er ofte mere spændende vinkler, end dem man tager fra øjenhøjde. Det er muligt at lave en del i redigeringen, men meget af det fundenmenttære ligger under selve fotograferingen. Det er ofte en fordel at skabe dybde i et foto, dette kan fx gøres ved at have noget i forgrunden.

Lys kan være med til at skabe følelser. Du kan fx lyse en person helt op, og derved skabe et mere kommercielt look. En anden tilgang er, at skabe en skygge på en siden af ansigtet, og derved skabe et dramatisk look. Farver kan være med til at skabe en stil, dette ligger man ofte mærke til på Instagram, hvor mange med fordel har en gennemgående visuel identitet. I forhold til produktfotografering vil man ofte gå efter korrekte farver.

Det er vigtigt at deltagerne underskriver en samtykkeerklæring, og her medbringer jeg en GDPR liste. Udover dette sørge jeg for at snakke med deltagerne, så de ved hvorfor jeg fotograferer og hvad jeg fotograferer. 

Når man flyver en drone skal man være certificeret dronepilot. Der er mange tilladelser og sikkerhedsforanstaltninger at tage højde for, se mere om dem her.

Professionel fotografering og video

Jeg mener at jeg kan hjælpe mine kunder, ved at kunne fotografere og producere videoer. Dette kan være meget tidsbesparende for en virksomhed. 

Udover at fotografere kan jeg også lave et samlet tilbud til jeres virksomhed, som indeholder præcis det I har brug for. Det kan være en fordel at få fotograferet og optaget video på samme dag. Det er billigere og tidsbesparende at slå to fluer med et smæk

Du er altid velkommen på kontoret. Lad os tage en uforpligtende snak, og se om Muvifo er det rette match for jeres virksomhed. Du kan også skrive til mig på mail og eller ringe til 40 42 20 16, se mere på kontaktsiden.

Erhvervsfoto for erhverv

Fundamentet for en vellykket fotografering er et defineret mål og god planlægning. Det er vigtigt at vi har et godt samarbejde, og at vi har en god dialog om produktionen. På den måde får vi en masse i hus på kort tid, uanset om I er med på dagen eller jeg er selvkørende.

 

fotoudstyr
videoproduktion og fotografering for virksomhed filmproduktion produktvideo
Jeg er klar til at hjælpe
reklamefilm kommunikationsstrategi med videoproduktion og fotografering reklamevideo og præsentationsvideo 360 graders foto

Fotografering af professionel fotograf

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM FOTOGRAFERING

Prisen på en videoproduktion bliver beregnet ud fra tiden en videoproduktion tager at optage og redigere. Der tillægges eventuelle udgifter i form af statister, udstyr, transport eller andre. Inden en videoproduktion påbegyndes gives der en fast pris, som kunden godkender eller afviser. På den måde ved kunder altid hvad det koster, og undgår uforudsigelige ekstraregninger. Jeg har før forsøgt at afregne mine priser via timepris, og her har mine kunder efterspurgt en fast pris. Derfor har jeg valgt at gøre det på den måde.

Jeg tilpasser fotograferingen til den enkelte virksomheds behov. 

Her er et eksempel på hvordan processen kunne være:

1. Virksomheden kontakter mig på mail eller telefon og ønsker en fotografering.

2. Vi tager en snak omkring det ønskede mål med billederne og hvor de skal anvendes..

3. Der bliver sendt et tilbud på fotograferingen afsted til virksomheden (Fast pris).

4. Forberedelsen starter når virksomheden har godkendt. Ligeledes sættes der en deadline for aflevering af billederne.

5. Virksomheden modtager en plan for fotograferingen.

6. Der bliver fotograferet.

7. Materialet redigeres og tilpasses i forhold til aftalen med virksomheden.

8. Materialet afleveres og godkendes af virksomheden.

9. Hvis der er rettelser bliver de ordnet, og materialet afleveres inden deadline.

10. Ønsker virksomheden yderligere vejledning vedr. udgivelse, kan de kontakte mig.

Services

Videoproduktion :

 • Reklamefilm
 • Biografreklame
 • TV-Reklame
 • Drone video
 • Produktvideo
 • Busreklame

Pakkeløsning :

 • Reklamevideo
 • Præsentationsvideo
 • Testimonial film
Fotografering :
 • Madfotografering
 • Portrætfoto
 • Gruppefoto
 • Produktbilleder
 • Drone foto
 • 360 graders foto

Vejledning :

 • Intern analyse: mål og strategier
 • Ekstern analyse: den primære og sekundære målgruppe
 • Markedsføringsplan og content plan
 • Råd om videoproduktion og fotografering 
 • Generelle råd om sociale medier, hjemmeside og SEO
 • Netværk og anbefalinger af andre samarbejdspartnere