Drone foto

Vis domicil, lager, transportmidler, bygning eller byggeplads

Af certificeret dronepilot

Drone Foto

Fang jeres kunders opmærksomhed med etablerende blikfang i form af drone foto. Vis virksomheden, firmabilerne og projekterne frem fra en unik vinkel, og få det hele med. Drone fotos kan få jeres virksomhed til at fremstå mere professionel end konkurrenterne. Er i klar til at få unikke fotos, så kontakt mig og modtag et uforpligtende tilbud.

videograf og fotograf i Roskilde drone video

5 fotos

1 lokation
kr 2000 Prisen er ekskl. moms.
  •  

10 fotos

2 lokationer
kr 4000 Prisen er ekskl. moms.
  •  

15 fotos

3 lokationer
kr 5000 Prisen er ekskl. moms.
  •  
Anbefalet

Modtag et tilbud

Få et overblik over fotografering

Billeder til hjemmeside, portrætfoto, madfotografering, produktbilleder, drone foto og 360 graders foto.

Information om drone foto

I bestiller drone foto på en lokation, og vi gennemgår muligheder og vinkler for fotograferingen. Vi taler om hvor i skal bruge billederne, og aftaler en deadline for afleveringen. 

Inden en flyvning er der mange ting jeg skal forberede. Der bliver indhentet tilladelse, tjekket sikkerhedszoner, taget højde for privatlivets fred, naturfredet zoner og andre forhold.

Hvis der fx skal ske noget bestemt på billederne koordinerer vi det inden flyvningen. På dagen kan jeg være selvkørende og i bestemmer selv om i vil være til stede. 

I modtager dronebillederne redigeret inden den deadline vi har aftalt.

Hvis I ved at du kommer til at skulle bruge min service flere gange, vil jeg anbefale at bestille 3 lokationer. 

I har også mulighed for at få drone video med. Det er primært forberedelserne til en flyvning der er tidskrævende, så derfor kan jeg give en god pris for en samlet løsning. Hvis i ønsker et tilbud på en samlet løsning kan i kontakte mig her.

Jeg er klar til at hjælpe

reklamefilm kommunikationsstrategi med videoproduktion og fotografering reklamevideo og præsentationsvideo 360 graders foto