Drone foto

Vis domicil, lager, transportmidler, bygning eller byggeplads

Foto Af certificeret dronepilot

Drone Foto

Fang jeres kunders opmærksomhed med etablerende blikfang i form af drone foto. Vis virksomheden, firmabilerne og projekterne frem fra en unik vinkel, og få det hele med. Drone fotos kan få jeres virksomhed til at fremstå mere professionel end konkurrenterne. Hvis du er klar til at få taget unikke fotos, så kontakt Muvifo og modtag et uforpligtende tilbud.

videograf og fotograf i Roskilde drone video

Modtag et tilbud

Få et overblik over fotografering

Billeder til hjemmeside, portrætfoto, madfotografering, produktbilleder, drone foto og 360 graders foto.

Information om drone foto

I bestiller drone foto på en lokation, og vi gennemgår muligheder og vinkler for fotograferingen. Vi taler om hvor I skal benytte billederne, og aftaler en deadline for afleveringen. 

Inden en flyvning er der et par ting Muvifo forbereder. Der bliver indhentet tilladelse, tjekket sikkerhedszoner, taget højde for privatlivets fred, naturfredet zoner og andre forhold.

Hvis der fx skal ske noget bestemt på billederne koordinerer vi det inden flyvningen. På dagen kan vi være selvkørende og I bestemmer selv om i vil være under fotograferingen.

I modtager dronebillederne redigeret inden den deadline vi har aftalt.

Hvis du ved at du kommer til at skulle have foretaget flere gange dronefotograferinger, vil vi anbefale at du bestille 3 lokationer. 

Du har også mulighed for at få drone video med. Det er primært forberedelserne til en flyvning der er tidskrævende, så derfor kan vi give en god pris for en samlet løsning. Hvis du ønsker et tilbud på en samlet løsning kan du kontakte mig her.

Jeg er klar til at hjælpe

reklamefilm kommunikationsstrategi med videoproduktion og fotografering og præsentationsvideo 360 graders foto - priser på videoproduktion