Madfotografering

Lækre madbilleder til hjemmeside, menukort og sociale medier

Madbilleder der sælger

Madfotografering

Få flere bestillinger og gæster med professionel madfotografering. I kan vælge at få fotograferet til eget brug, eller få planlagt content på de sociale medier. Lækre madbilleder kan gøre at I får bestillingen frem for at den ender hos jeres konkurrent. Er I klar til at tage jeres forretning til det næste niveau, så kontakt mig og få et uforpligtende tilbud.

fotografering af professionel fotograf madfotografering

Madfotografering

10 billeder
kr 2500 Prisen er ekskl. moms.
  •  

Madfotografering

30 billeder
kr 6000 Prisen er ekskl. moms.
  •  
Anbefalet

Content pakken

30 billeder + content deling
kr 8-30k Prisen er ekskl. moms.
  •  

Modtag et tilbud

Få et overblik over fotografering

Billeder til hjemmeside, portrætfoto, madfotografering, produktbilleder, drone foto og 360 graders foto.

Information om madfotografering

Det er vigtigt at overveje hvor billederne skal benyttes. De kan bruges på hjemmesiden, på de sociale medier eller på menukortet.

Benyt de rigtige størrelser:

Jeg tilpasser billederne efter mine kunders ønsker. Hvis man ikke tilpasser billederne, vil det påvirke SEO på hjemmesiden eller kvaliteten.

Billeder til print skal være så store som muligt, for at få det bedste resultat. Billeder på de sociale medier skal tilpasses, for ellers går platformen selv ind og komprimerer billedet. Et billede på en hjemmeside må ikke fylde for meget, da det påvirker sidens hastighed, og derved placeringen på Google.

Skræddersyet løsning:

Skriv gerne til mig for at modtage en skræddersyet løsning. Om du skal bruge et enkelt billede, eller leder du efter en der kan stå for det hele, så kan jeg hjælpe. Jeg kan fx fotografere og planlægge en eller flere måneders content, så det hele kører automatisk.

10 billeder:

Denne pakke er en hurtig løsning. Jeg kommer ud og fotografere i to timer, og i modtager 10 billeder.

30 billeder:

Der fotograferes i 6 timer og i modtager 30 billeder.

Billeder + deling af content på sociale medier:

Der bliver lavet en content plan, fotograferet, indsat grafik, lavet tekster og så bliver det hele planlagt så det kører automatisk.

Jeg er klar til at hjælpe

reklamefilm kommunikationsstrategi med videoproduktion og fotografering reklamevideo og præsentationsvideo 360 graders foto