TV-Reklame

Professionel reklame til nationale og regionale tv-kanaler

Professionel reklame

TV-Reklame

Få flere salg med en professionel og unik TV-reklame. Det er den rigtige ide, forståelsen af forbrugeren og flotte optagelser der fanger målgruppen. Uanset om det er en lokal eller landsdækkende TV-reklame, så er det vigtigt at jeres virksomhed fremstår professionelt. I kan kontakte mig for et uforpligtende tilbud, og en ide til hvordan I får det maksimale ud af jeres TV-spot.

idegenerering

Timepris
kr 1050 Prisen er ekskl. moms.
  •  

TV-Reklame

Ide + producering
kr 1-20k Prisen er ekskl. moms.
  •  

Pro reklame + spot

Professionel Reklame
kr 4-80k Prisen er ekskl. moms.
  •  

Tilbud på TV-Reklame

Få et overblik over filmproduktioner

Reklamefilm, TV-reklame, biografreklame, drone video, produktvideo, busreklame og kommunikationsstrategi

Planlægning af reklame til TV

En TV-Reklame kan have fokus på salg. Den kan også fokusere på at brande virksomheden, som led i en langsigtet marketingsstrategi. Uanset hvilket formål reklamen har, så er det vigtigt med et simpelt budskab. Der er så mange ting man gerne vil fortælle. Hvis man gerne vil have en effektiv TV-reklame, skal man fokusere på at sige en ting.

Inden produktionen af reklamefilmen vil jeg stiller jer disse spørgsmål:

Hvilken værdi giver I til jeres kunder ?

Jeres produkt eller service løser et problem for kunden, og derved giver det kunden en værdi. Det er vigtigt at finde ud af hvad det er, da det ofte er kundernes købsmotiv. Et bilmærke kan sælge en livsstil, da det er forestillingen om den livsstilen, som får kunden til at købe bilen. Så hvad er det i sælger? 

Som I ved er det godt at kende sin målgruppe. En vigtig informationer er specifikt at vide hvorfor målgruppen køber produktet.

Her er der et par eksempler på en målgruppes købsmotiver. Eksemplet er en mindre virksomhed som sælger håndlavede designer stole. Her er et par grunde til at folk vælger denne virksomhed:

  • Kunden ønsker at støtte lokalmiljøet, og det at fortælle andre at stolen er lavet af en lokal møbeldesigner. 
  • Kunden ønsker et unikt møbel for selv at føle sig unik.
  • Kunden går meget op i miljøet og at stolen er produceret af genbrugstræ. Det gør kunden for at være et godt eksempel for venner og familie. 
En virksomheds kunder har ofte forskellige købsmotiver. Her handler det om at finde det primære købsmotiv. Lad os finde købsmotivet for jeres kunder i fællesskab.

Produktion af Reklame

Når vi ved hvad I sælger, kan vi planlægge TV-reklamen. Vi skal fortælle om den værdi seerne får ved at vælge jer. Denne værdi kan også være prisorienteret, og så kan man fokusere på det. En TV-reklame skal stemme overens med resten af jeres kommunikation, da det er vigtigt der er en rød tråd. Det giver troværdighed og øger genkendeligheden. Som I ved identificerer vi målgruppen I vil ramme og vi ser også på hvilken målgruppe der er på TV-kanalen. 

Vi skal have afspejlet jeres virksomheds identitet i reklamen, og benytte de rigtige virkemidler. Jeres logo og slogan kan implementeres i videoen, eller vi kan arbejder på at gøre det endnu skarpere.

Herefter påbegyndes arbejdet på den gode ide, og der laves en produktionsplan.

Jeg er klar til at hjælpe

reklamefilm kommunikationsstrategi med videoproduktion og fotografering og præsentationsvideo 360 graders foto - priser på videoproduktion