Videograf og erhvervsfotograf

Muvifo hjælper virksomheder visuelt med video og foto

Videograf og Erhvervsfotografering

Om Muvifo

Muvifo er en virksomhed i Roskilde som hjælper større og mindre virksomheder med videoproduktion og fotografering. Med adresse på Jernbanegade i Roskilde er Muvifo det perfekte valg, hvis du leder efter en flexibel videograf og erhvervsfotograf eller en samarbejdspartner på Sjælland.

Muvifo vil Skabe værdi

Mission

Muvifo’s mission er at skabe værdi for kunderne, og derved bliver deres faste videograf og erhvervsfotograf. Muvifo vil skabe resultater ved at arbejder målrettet med virksomheders visuelle mål og visuelle identitet.

En samlet løsning

Værdier

Vi værdsætter et professionelt samarbejde og kundeinddragelse. Vi vil gå hele vejen plus lidt ekstra, for at skabe vækst for kunderne. Det gør vi ved at love mindre end vi leverer. Vi vil hjælpe vores kunder med at spare tid og penge, derfor leverer vi både video og foto. Denne værdi højner kvaliteten og giver en samstemmende visuel identitet. 

erhvervsfotograf og videograf
erhvervsfotograf og videograf u Roskilde

Før jeg blev videograf og erhvervsfotograf

Historien om Muvifo

Under min bachelor i Leisure Management, havde jeg besluttet at tage dronebevis. For at tage dronebevis skal man have et CVR. nummer. På daværende tidspunkt lavede jeg musik, video samt foto, og Muvifo blev sammensætningen af det. Normalt er jeg meget perfektionistisk, men navnet tog jeg uden overvejelser.

Navnet og et spillejob i Roskilde Domkirke endte senere med at give mig min første professionelle opgave, og jeg vidste ikke at den opgave ville få stor betydning. Det kommer jeg tilbage til.

Troede jeg skulle arbejde med musik

Min interesse for fotografering og videoproduktion var startet da jeg som 15 år lavede musik. Vi ville selv lave vores musikvideoer, og derfor købte jeg et kamera. Siden dengang har jeg arbejdet en del med video og foto. Jeg har en Bachelor i Leisure Management, og har altid troede at jeg skulle arbejde med musik,  marketing eller oplevelsesøkonomi. Derfor har jeg arrangeret over 25 koncerter og lavet mindre festivaller. Jeg har været marketings- og kommunikation praktikant på Gimle og bygget på med et kursus i innovative Entrepreneurship. 

Senere ville jeg satse på musikproduktion, så jeg lavede et musikstudie på Musicon i Roskilde. Her brugte jeg nærmest hele sommeren i 2017, inden en enkelt lille detalje tog mig i en anden retning.

Erhvervsfotograf og video

Efter en optræden i Roskilde Domkirke, skulle jeg sende en faktura til arrangøren Poul Bjerager Christiansen. På fakturaen stod der Muvifo – Musik, video og foto, hvilket resulteret i at Poul spurgte ‘Er du videograf ?’. 

Jeg skulle klippe omkring 30 videoer for ham, og her fandt jeg ud af at det var det jeg ville. Det første stykke tid har jeg brugt på diverse opgaver for artister, events og virksomheder, og senere har jeg valgt at fokusere på virksomheder.

Små tilfældigheder og en generel nysgerrighed for forskellige brancher, har givet mig en masse værdifuld viden og kompetencer, som mine kunder drager nytte af.

videograf og erhvervsfotograf for virksomheder

Mød kunderne

Muvifo er en virksomhed med beliggenhed i Roskilde, som arbejder professionelt med videoproduktion og fotografering. Vi hjælper små, mellemstore og store virksomheder over hele landet.

Jeg er klar til at hjælpe med video og foto

reklamefilm kommunikationsstrategi med videoproduktion og fotografering og præsentationsvideo 360 graders foto - priser på videoproduktion
Ofte stillede spørgsmål

Muvifo kan hjælpe med videoproduktion og fotografering. Du kan se mere om vores services på hjemmesiden:

Se mere om vores services på forsiden.

Se mere om filmproduktion.

Se mere om fotografering af professionel fotograf.

Se mere om pakkeløsningerne.

Priserne på videoproduktion og fotografering varierer, da den enkelte virksomhed ofte har unikke behov. Kontakt mig gerne for et uforpligtende tilbud.

Under min bacherloruddannelse i Leisure Manegement skulle jeg tage dronecertifikat, og for at man kan tage et dronecertifikat skal man have et CVR-nr. Dengang lavede jeg musik, video og foto og navnet blev blot en forkortelse af det.

Muvifo er en enkeltmandsvirksomhed, hvor jeg, Lasse Peter Nielsen, er den eneste ansatte. Derudover har vi nogle super gode samarbejdspartnere, som gør at vi kan hjælpe vores kunder med det meste.

kontakt@muvifo.dk

Vi ønsker at starte et samarbejde hvis vi føler jeg kan hjælpe dig. Hvis I gerne vil have vores hjælp, så lad os tage en snak og se om Muvifo er det rigtige match for jeres virksomhed.

Der er mange som har svært ved at sige Muvifo og stave det. Flere tror at u’et er et o, og det er helt klart ikke er en fordel i forhold til brandet. Fordelen er at det  motiverer mig til at blive endnu bedre, og med en visionen om at gøre det så godt at alle kan sige og stave til Muvifo.

Nej, vi arbejder desværre kun med virksomheder. Jeg kan sende jeg i retning af en god fotograf eller videograf som kan hjælpe jer.

Du er velkommen til at skrive en kort ansøgning til kontakt@muvifo.dk med ‘Praktik’ eller ‘Job’ i emnefeltet. Du behøver ikke lave en lang ansøgning og vedhæfte diverse dokumenter. Jeg vender tilbage til dig og efterspørger informationer.