Testimonial Film

Skab tillid med kundeudtalelser og bliv kontaktet

Skab trykhed med mund til mund

Testimonial Film

Få flere salg og bestillinger med en professionel testimonial film. Mund-til-mund er den mest effektive markedsføring for en virksomhed. Du oplever sikkert at få en del jobs igennem mund-til-mund, og det skyldes at det er troværdigt. Der er en person som har sagt god for din service eller produkt, og derfor er folk trygge ved at vælge dig. Placer testimonial filmen på jeres website og få flere henvendelser.

Priser på Testimonial Film

Modtag et uforpligtende tilbud på videoproduktion
40 42 20 16
Kundeudtalelse

Testimonial Film

Denne testimonial film optages på en lokation, og hvis den skal være ekstra troværdig er lokationen hos kunden selv. Der kan vælges imellem en optagelse fra en vinkel, eller en video hvor kameravinklen skifter.

Testimonial + dækbilleder

Professionel Testimonial Film

Denne testimonial type blander kundeudtalelsen med videoer af processen. Dette gør at man bedre forstår kunden, da de ting som kunden taler om bliver præsenteret visuelt. Her vælges der ofte en kundetype som man ønsker at få flere af.

Testimonial + præsentation

Testimonial Præsentation

En testimonial film kan kombineres med en præsentation af virksomheden. Her vil du kunne modtage videoerne adskilt og samlet, og på den måde har du mange kreative muligheder til at bruge videoerne på forskellige platforme.

Kunde udtalelse

Testimonial
kr 2500 Priser fra 1.000 kr. ekskl. moms.
  •  

Professionel

Testimonial
kr 4000 Priser fra 4.000 kr. ekskl. moms.
  •  

Præsentation

Testimonial
kr 6000 Prisen fra 6.000 kr. ekskl. moms.
  •  

Tilbud på Testimonial Film

professionelle produktbilleder

Produkt Testimonial Film

Hvis du sælger et produkt kan du overveje en produkt testimonial. Dette kan gøres som en reklamevideo, en test eller af en influencer som anbefaler og deler produktet på de sociale medier. Her er et par ideer til hvem du kunne benytte som ambassadør for dit produkt.

Først og fremmest handler det om at kigge på din målgruppe, og hvad der interessere målgruppen. Herefter kan du med fordel kigge på om der er en naturlig sammen hæng imellem dit produkt og deres interesser. Derved vil en anbefaling virke mere oprigtig. Personen som der skal anbefale dit produkt skal have et stort netværk eller være relevant ved at have en special viden. Det er vigtigt at kigge efter personer som har et godt omdømme.

Udover at kigge efter en ambassadør inden for det samme felt som dit produkt, kan du undersøge andre forhold. Henvender dit produkt sig til personer fra udlandet, så kan du se om du kan finde en med den nationalitet. Når man skal finde personer som har mange følgere kan man kigge efter anmeldere, bloggere, youtubere, sportsudøvere, E-sportsudøvere, musikere, modeller, TV-personligheder eller andet. 

videoproduktion og fotografering reklamevideo testimonial film og præsentationsvideo

1. Reklamevideo

Få flere besøgende ind på din hjemmeside.

videoproduktionog fotografering reklamevideo testimonial film og præsentationsvideo filmproduktion

2. Præsentationsvideo

Fortæl om virksomheden og hvordan I kan hjælpe kunden.

videoproduktion filmproduktion reklamevideo testimonial film og reklamevideo testimonial film og præsentationsvideo

3. Testimonial film

Skab tillid med udtalelser og bliv kontaktet.

Få et overblik alle filmproduktioner

Reklamefilm, TV-Reklame, biografreklame, drone video, produktvideo, busreklame og kommunikationsstrategi

Testimonial videoproduktion

10-30 minutters telefonsamtale:

Når du bestiller en film, starter vi med en kort samtale. Vi finder ud af hvor filmene skal optages og hvem som skal medvirke. Herefter snakker vi om jeres virksomhed.

I modtager et udkast til 3 spørgsmål:

I modtager et udkast til de tre spørgsmål som kunden bliver spurgt om. I godkender spørgsmålene eller tilføjer bemærkninger. Herefter aftales der en dato, og vi sender spørgsmålene til kunden.

Videoerne optages:

Hvis i gerne vil overvære optagelserne mødes vi på den aftalte lokation. Ellers tager jeg selv derud og optager det. Der bliver underskrevet et GDPR dokument og optaget. Herefter modtager i videoen redigeret til fri afbenyttelse.

Du kan med fordel benytte filmen på hjemmesiden. Det skaber tryghed til dit produkt eller din service, og dermed sælger du mere. Udtalelserne kan derudover benyttes som content, til at tiltrække nye kunder på de sociale medier.

Det er meget effektivt når andre anbefaler ens service eller produkt. Så det er en god ide at deler kundeudtalelser på de sociale medier.

Jeg er klar til at hjælpe

reklamefilm kommunikationsstrategi med videoproduktion og fotografering og præsentationsvideo 360 graders foto - priser på videoproduktion