Madfotografering af professionel madfotograf

Lækre madbilleder til hjemmeside, menukort og sociale medier

Madbilleder der sælger

Madfotografering

Få flere bestillinger og gæster med madfotografering af professionel madfotograf. I kan vælge at få fotograferet til eget brug, eller få planlagt content på de sociale medier. Lækre madbilleder kan gøre at I får bestillingen frem for at den ender hos jeres konkurrent. Er I klar til at tage jeres forretning til det næste niveau, så kontakt Muvifo og få et uforpligtende tilbud.

madfotograf - professionel fotograf madfotografering

Lille pakke

10 billeder
kr 1000 Priser fra 1.000 kr. ekskl. moms.
 •  

Mellem pakke

20 billeder
kr 2000 Priser fra 2.000 kr. ekskl. moms.
 •  

Stor pakke

30 billeder
kr 2500 Priser fra 2.500 kr. ekskl. moms.
 •  

Modtag et tilbud på madfotograf

Sælg mere med billeder af en madfotograf

Professionel Madfotografering

Madfotos og flotte videoer har stor betydning for en restaurant eller en café. Et godt billede kan være grunden til at bestillingen ender hos jer, og ikke hos jeres konkurrent. Derfor er det en god ide at investere i madfotografering.

Madfotografering

Når du bestiller en madfotografering, vil vi kigge på hvor billederne skal benyttes. Herefter vil der blive udformet en plan for fotograferingen, så vi ved hvor, hvornår og hvad der skal fotograferes. Der vil også blive udarbejdet en rekvisitliste, så vi sikre os at vi har de rigtige ingredienser/råvare, bestik, underlag og køkkenredskaber.

Professionel madfotogfraf vs. gør-det-selv

Fordelene ved at du selv fotografere mad og drikkevare er, at du spare penge og at du kan opdatere de sociale medier dagligt. Ulempen er at du bruger meget tid på det, frem for at fokusere på maden og gæsterne – det handler om at bruge energien der hvor man er stærkest. Når du får besøg af en professionel madfotograf, bliver der arbejdet intensivt på at få så meget i kassen som muligt, så du har en masse til de sociale medier og hjemmesiden. Derudover er sandsynligheden for at du kan gøre det bedre, end en som arbejder med fotografering hver dag ikke stor. Så medmindre du har godt styr på lyssætning, komposition, komplementærfarver og redigering, vil vi anbefale dig at benytte en professionel.

Få et overblik over fotografering

Billeder til hjemmeside, portrætfoto, madfotografering, produktbilleder, drone foto og 360 graders foto.

Information om madfotografering

Det er vigtigt at overveje hvor billederne skal benyttes. De kan bruges på hjemmesiden, på de sociale medier eller på menukortet.

Benyt de rigtige størrelser:

Jeg tilpasser billederne efter mine kunders ønsker. Utilpassede billeder kan påvirke en hjemmesides hastighed, og derved gøre at man ikke bliver fundet på Google.

Hvis man benytter for små billeder til print som fx er 72dpi, vil man ikke få de bedste resultater.

Forsøger man at lægge for store billeder op på de sociale medier, vil medierne gå ind om komprimere billederne. Det er også en fordel at have billeder i højformat på medier som Instagram, da billederne fylder mere på væggen, og derfor opnår mere interaktion. Det er nogen af grundene til at få tilpasset madbillederne til brugen af billederne. 


Skræddersyet løsning:

Skriv gerne Muvifo for at modtage en skræddersyet løsning. Om du skal bruge et enkelt billede, eller leder efter en der kan stå for det hele, så kan vi hjælpe. Lad os fotografere og planlægge en eller flere måneders content, så det hele kører automatisk.

10 billeder:

Der fotograferes i omkring 1,5 time, og I modtager 10 billeder.

20 billeder

Der fotograferes i 2-4 timer og I modtager 20 billeder.

30 billeder:

Der fotograferes i 2-6 timer og I modtager 30 billeder.

Madfotografering og deling af content på sociale medier:

Der bliver lavet en content plan, fotograferet, indsat grafik, lavet tekster og så bliver det hele planlagt så det kører automatisk, på jeres ønskede medier. Det kan fx være Instagram, Facebook, TikTok, LinkedIn m.fl.

Tilbud på madfotograf

reklamefilm kommunikationsstrategi med videoproduktion og fotografering og præsentationsvideo 360 graders foto - priser på videoproduktion

Priser på madfotografering af madfotograf

Prisen på en madfotografering af en madfotograf kan variere. Det afhænger af hvor der skal fotograferes, hvor lang tid der skal fotograferes og hvor mange fotos der skal redigeres.

Kan Muvifo tilpasse prisen efter mit budget ?

Vi vil gerne forsøge at matche dit budget. Dette gøres ofte ved at justere antallet af fotos eller omfanget af redigeringen, det kan også være vi allerede er et match. Lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe jer.

 

Vi har samlet et par gode råd til madfotografering :

 • Benyt et godt lyd eller fotografer ved et vindue.
 • Sørg for at maden er i fokus.
 • Benyt kompositioner med ingredienser og køkkenredskaber.
 • Benyt dig af farver som matcher hinanden.
 • Gøre billederne unikke, og differentiere jer fra konkurrenterne.
 • Tilpas billederne til henholdsvis Facebook, Instagram og TikTok.  
 • Optag også video af madopsætningerne og spar tid.
 • Sørg for at maden ser frisk ud, du kan fx putte salt i øllen så den skummer, spraye dråber på et glas eller sætte røg ind i redigeringen.
 • Sørg for at der ikke er forstyrrende elementer i billedet.
 • Du kan eventuelt se flere råd på vores blog side.
Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.