Reklamevideo

Få flere salg og besøgende ind på hjemmesiden

Reklamevideo som giver trafik

Reklamevideo

Få flere salg og besøgende med en målrettet reklamevideo. Med en professionel  og målrettet reklamevideo kan du tiltrække målgruppen. Sørg for at I får bestillingen så den ikke ender hos jeres konkurrent. Er I klar til at tage jeres forretning til det næste niveau, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Some video

Timepris
kr 1
050
Prisen er ekskl. moms.
  •  

Reklamevideo

Ide + producering
kr 1-20k Prisen er ekskl. moms.
  •  

TV-Reklamevideo

Professionel produktion
kr 2-80k Prisen er ekskl. moms.
  •  

Priser på reklamevideo

Modtag et uforpligtende tilbud på videoproduktion
40 42 20 16
Professionel video af produkt

Reklamevideo for produkt

Sælg mere med en flot visuel reklamevideo som tiltrækker den rigtige målgruppe. Uanset om dit mål er flere salg eller branding, så er det vigtigt at ligger en strategi for videoen, inden vi producerer flotte billeder. 

TV-Reklame

Reklamevideo til TV

Få lavet en professionel reklame til  landsdækkende eller regionale TV-kanaler. Forbrugerne husker simple reklamer med et klart budskab. Derfor vil denne videotype formidle et enkelt og simpelt slogan, og sikre at I bliver husket og får flere salg. 

 

Tilbud på reklamevideo

Reklamevideo

Planlægning af en videoen

Hvem er målgruppen ?

Hvad er Budskabet ?

Sælg til målgruppen 

Hvordan laves en god reklame ?

Planlægning af reklamevideo

Inden produktionen af en effektfuld reklamevideo udformes der et budskab. Budskabet kan beskrives som det man gerne vil sige, og man kan finde frem til det ved at spørge: Hvis jeg kun skulle sige en ting, hvad ville jeg så sige?

Budskab

Grunden til at budskabet skal være simpelt er, at det derved er nemmere at huske. Hvis man prøver at sige for meget, så husker modtageren det ikke, og derfor er et slogan meget effektfuldt. 

Budskabet udformes ved at kigge på mål, målgruppen, konkurrentanalyse og produktet. Det er et mix af disse elementer som skaber et stærkt og unikt slogan.

I slutningen af en reklamevideo kan budskabet benyttes som en form for konklusion som resten af videoen har bygget op til. Hvis der er mindre fokus på generel branding, kan den afsluttes med call-to-action.

 

Reklamer til flere målgrupper

I nogen tilfælde vil det give mening at lave flere små reklamefilm, som kan benyttes til markedsføring af individuelle produkter og services. Her kan man fokusere på salg af noget specifikt, frem for at brande hele virksomheden. Dette kan være en fordel hvis man har flere forskellige målgrupper.

Hos Muvifo laver vi kun arbejde for erhverv, men hvis vi også havde private kunder, ville vi derfor kunne lave to forskellige videoer til hver målgruppe.

videoproduktion og fotografering reklamevideo testimonial film og præsentationsvideo

1. Reklamevideo

Få flere besøgende ind på din hjemmeside.

videoproduktionog fotografering reklamevideo testimonial film og præsentationsvideo filmproduktion

2. Præsentationsvideo

Fortæl om virksomheden og hvordan i kan hjælpe kunden.

videoproduktion filmproduktion reklamevideo testimonial film og reklamevideo testimonial film og præsentationsvideo

3. Testimonial film

Skab tillid med videoudtalelse og bliv kontaktet.

Få et overblik alle filmproduktioner

Reklamefilm, TV-Reklame, biografreklame, drone video, produktvideo, busreklame og kommunikationsstrategi

Planlægning af video til reklame

Telefonsamtale eller møde:

Når I bestiller videoen, kan vi starte med en kort samtale. Vi finder ud af hvad målet med videoen er,  hvor videoen skal optages og hvem som skal medvirke. Herefter snakker vi om jeres virksomhed.

I modtager et udkast reklamevideoen:

I modtager et udkast til  reklamevideoen. I godkender planen eller tilføjer bemærkninger, og når aftalen er godkendt aftaler vi en dato.

Videoerne optages:

Hvis I gerne vil overvære produktionen mødes vi på den aftalte lokation, eller lader I os klare det. Der bliver underskrevet et GDPR dokument og optaget. Herefter modtager I en video redigeret til fri afbenyttelse.

Du får en reklamevideo til sociale medier, og brug den til at få flere besøgende på hjemmesiden. Hvis det er en TV-reklame bliver der lavet en TV-master inden aflevering. På den måde er du sikker på at modtage en video som overholder TV-stationens retningslinjer.

Jeg er klar til at hjælpe

reklamefilm kommunikationsstrategi med videoproduktion og fotografering og præsentationsvideo 360 graders foto - priser på videoproduktion

Priser på reklamevideo

Prisen for en reklamevideo :

Prisen på en reklamevideo afhænger af tiden produktionen tager og omkostningerne, derfor variere priserne meget. Der er fx forskel på om en video skal optages på en lokation, eller om den skal indeholde optagelser fra tre forskellige lande. Derudover kan en video have mange skuespillere og statister eller optages uden. Jeg er sikker på at du ved hvad vi mener. 

Du er meget velkommen til at skrive til os for et uforpligtende tilbud.

Hvad hvis jeg ønsker en meget billig reklame video ?

Vi kigger på om vi kan justere produktionen, så den matcher dit budget. Det kan fx være ved at benytte noget billigere udstyr, forkorte videoen, lave den til en kommunikations kanal, uddelegere dele af planlægningen til jer eller andre ting.

Hvis du selv ønsker at lave din reklamevideo, så er der her et par råd:

  • Find ud af hvad målet med videoen er.
  • Start med slutningen: Hvad er det afsluttende slogan/budskab.
  • Vurder hvor reklamen skal benyttes.
  • Du spare tid i post-produktionen ved at have en god planlægning.
  • Benyt virksomhedens signaturfarver og skrifttyper.
  • Benyt eventuelt musik, lydeffekter og voice-over.
  • Lav gode lydoptagelser og optag med et godt lys.
Du er også velkommen til at modtage et uforpligtende tilbud.