Professionelle Produktbilleder

Professionelle billeder til sociale medier, tryksager, hjemmeside og webshop

billeder der sælger

Professionelle Produktbilleder

Få flere salg med professionelle produktbilleder. Få nye billeder på jeres sociale medier, hjemmesiden eller tryksager. Professionelle produktbilleder kan give flere salg og B2B aftaler. Er du klar til at tage din forretning til det næste niveau, så kontakt Muvifo og få et uforpligtende tilbud.

fotograf - fotografering af professionel produktbilleder

Tilbud på professionelle produktbilleder

Få et overblik over fotografering

Billeder til hjemmeside, portrætfoto, madfotografering, produktbilleder, drone foto og 360 graders foto.

Information om professionelle produktbilleder

  1. Det er vigtigt at overveje hvor billederne skal benyttes, da der er forskel på kompositionen af et billede som skal benyttes højformat og bredformat. Produktbillederne kan fx bruges på hjemmesiden, på de sociale medier eller på tryksager.

Benyt de rigtige størrelser:

Muvifo tilpasser billederne efter dine ønsker. Hvis billeder ikke tilpasses, kan det påvirke SEO eller kvaliteten på de sociale medier:

  • Billeder til print skal være så store som muligt, for at få det bedste resultat.
  • Billeder på de sociale medier skal tilpasses, for ellers går platformen selv ind og komprimerer billedet. Dette gør at kvaliteten af billederne forringes. 
  • Et billede på en hjemmeside må ikke fylde for meget, da det påvirker sidens hastighed, og derved placeringen på Google.

Skræddersyet løsning:

Du kan kontakte Muvifo og få en skræddersyet løsning. Om du skal bruge et enkelt billede, eller leder efter en samarbejdspartner der kan stå for det hele, så kan Muvifo hjælpe. Muvifo kan planlægge en eller flere måneders content, så det hele kører automatisk og du ikke selv skal bruge tid på markedsføringen.

Billeder til SoMe:

Muvifo kan tilbyde fotografering at dit produkt. Det kan fx være billeder af statister som benytter produktet, opsatte billeder, illustrerende billeder eller andre billeder til de sociale medier. Inden en fotografering vil vi tage en snak over en kaffe, telefon eller teams – det er dig der bestemmer.

Produktbilleder i studie:

Vi tager en kort snak om jeres ønsker. Herefter sendes, afhentes eller afleveres jeres produkter, og så sørge Muvifo for fotograferingen. Du bestemmer selv om du vil være med under fotograferingen.

Lad os stå for markedsføringen

Her er der et lille overblik over hvordan vi kan automatisere promoveringen på jeres sociale medier:

  1. Vi tager et møde omkring jeres mål, ønsker og kommunikationskanaler. Herefter laves der en contentplan.
  2. Der bliver arbejdet på et visuelt udkast til jeres opslag.

  3. Der bliver fotograferet, optaget videoer og der laves grafik.

  4. Opslagene bliver opsat og I gennemgår opslagene og godkender.
  5. Efter forløbet tager vi en evaluering af markedsføringen.

Jeg er klar til at hjælpe

reklamefilm kommunikationsstrategi med videoproduktion og fotografering og præsentationsvideo 360 graders foto - priser på videoproduktion